Over ons

Door middel van dit schrijven wil ik u bekend maken met ons bedrijf.

 

de insteek is ,om met dit bedrijf kleinschalig te opereren zodat de lijnen heel kort blijven .dit is heel belangrijk bij het complexe werk van funderingsherstel.

de bedoeling is,om met vaste onderaannemers te gaan werken die al ervaring hebben met funderingsherstel in Amsterdam ;zodat een goede uitvoering van de werkzaamheden gegarandeerd kan worden

zelf houd ik de regie van het werk in handen dat betekend zoal :klanten contact;calculatie;offertes;contact met de constructeur,de gemeente ,de omwonende ect.

Ook voor onze  rekening komt uiteraard de maatvoering en de begeleiding bij het uit te voeren werk.

Uit mijn jarenlange ervaring met deze werkzaamheden weet ik hoe ingrijpend het is om het bericht te ontvangen dat uw fundering hersteld moet worden.

Alles zal dan ook in het werk gesteld worden om u, maar ook de omgeving zo min mogelijk last te laten ondervinden van het hele proces. Heel belangrijk daarbij is dat u en ik ,van opdracht tot oplevering ,nauw contact met elkaar houden over de voortgang van de werkzaamheden.

de werkzaamheden die voor u uitgevoerd kunnen worden zijn :het herstellen van uw fundering ;het aanleggen van een nieuwe kelder of souterrain,en verder alle bouwkundige werkzaamheden die daarbij horen

mocht u belangstelling hebben voor een ander dan zie ik een vraag om verdere infomatie of een vrijblijvende aanvraag voor een zeer complete offerte tegemoet 

Funderingsherstel  buispalen Amsterdam kelder heimachine heiwerk fundering betonwerk meetbout trillingmeters hoogtemeting funderinsonderzoek sondering bodemonderzoek schroefinjectie palen sloopwerk wapening koekoek portaal stabiliteit funderindshertel-amsterdam ten napel goedkoopste kwaliteit stutwerk.

 

Logo

Een enthousiast en innovatief bedrijf voor het herstellen van funderingen.

Al vele jaren ervaring met het werken in Amsterdam e.o.

Contact Informatie

Hoornse Hop 1c
8321 WX Urk
Flevoland, Netherlands

Telefoon 085-0170025

E-mail info@funderingsherstel-amsterdam.nl